Nora Baylak

Dansa contemporània
S’inicia a la dansa aquí al Swing amb la Pilar Cecilia després de diversos anys en el món de la gimnàstica artística. Segueix els seus estudis a l’escola de teatre Arsènic on fa dansa teatre i base tècnica amb Carmen Nájera. Ha estudiat també a l’Escola Luthier Dansa amb Anna Agustí (Tècnica Simmonson) i Paloma Torres (dansa clàssica). Realitza el primer curs de formació en dansa moderna a Company&Company (Barcelona) on pren diferents disciplines com ara modern jazz (Máximo Hita i Michèle Durtnell), dansa clàssica (Slawomir Michalsky) i dansa contemporània (Laura Hernández). Realitza el segon curs de formació professional en dansa contemporània a l’escola Area (Mauro Barahona, Miquel Barcelona, Béné Carrat, Sol Vázquez, Spela Vodeb, Jessica Llano, Sandrin Rouet, Eugenia Morales, Olga Álvarez i Isabel López).

A més, ha fet diversos workshops i seminaris amb Melodie Cecchini, Laura Vilar, Béné Carrat, Aina Lanas, Matías Martínez, Carme Martí, Ariadna Peya, Sam Coren, Tomislav English, Konstandina Efthimiadou i Roser López Espinosa (amb qui realitza laboratori de la peça “The Flock”).

Com a ballarina, ha format part de joves companyies com Sonor Dance Theatre, amb l’espectacle “Contes amb Swing” (guanyador del concurs “Estrena’t”), Dimpro dance company, amb “With-In” i Colectivo Cuatro Ensayos, amb “kos” i “Mëla”. Col·labora amb l’Orquestra Simfònica del Vallès a “La creació de Hyden”, realitzat al Palau de la Música de Barcelona. També amb el projecte COANZIMS i l’espectacle multidisciplinari “Només són dones” de Carme Portaceli (interpretat per Sol Picó, Míriam Iscla i Maika Makovski) desenvolupa “Madre”. Junt amb Xavi Lucha crea l’actuació “T-shirt, T-shit, Teixit”. Actualment forma part de la Cia. La Taimada com a intèrpret i fotògrafa amb l’espectacle “El Octavo Día” (residencia a La Caldera, L’Estruch).