Pilar Cecilia

Pilar Cecilia

Dansa Jazz
Directora i professora de l’escola en diverses disciplines, entre elles Jazz Fusió. Porta més de 30 anys d’experiència tant com a ballarina com de professora. Ha ballat en diverses companyies de dansa des dels 15 anys, ha coreografiat esdeveniments diversos com moda, espectacles de carrer, jornades temàtiques, concuros i campionats. Va ser coreògrafa i professora del Club de Twirling la Torreta. Des del 1985 ha donat classes en diferents escoles de dansa i actualment, des del 2004, dirigeix i és professora de dansa jazz a l’Escola Swing.

Rafa Pacheco

Rafa Pacheco

Karate
Des del 2005 cap aquí, en Rafa ha sigut entrenador regional, jutge de tribunal de graus, 6è DAN i entrenador regional de defensa personal pel Departament de Defensa Personal de la F.C.K, àrbitre regional de Kata i Kumite, cinturó negre 6è DAN (F.C.K – R.F.E.K), cinturó negre 4t DAN de Goshin, cinturó negre 1r DAN d’Okinawa Dento Kobudo Kyokai (F.C.K)

Nadia Rilo

Nadia Rilo

Hip Hop
Especialitzada en la cultura Hip Hop, sobretot en old-school Popping, Locking i Jazz Rock. Té una llarga trajectòria com a professora i ballerina. Amb més de 15 anys d’experiència en formació de ballarins. Està en constant formació a Japó, París, L.A i Las Vegas. Reconeguda nacionalment pels seus treballs de coreografies, campionats i esdeveniments de l’escena del Hip Hop.

Nora Baylak

Nora Baylak

Dansa contemporània
S’inicia a la dansa aquí al Swing amb la Pilar Cecilia després de diversos anys en el món de la gimnàstica artística. Segueix els seus estudis a l’escola de teatre Arsènic on fa dansa teatre i base tècnica amb Carmen Nájera. Ha estudiat també a l’Escola Luthier Dansa amb Anna Agustí (Tècnica Simmonson) i Paloma Torres (dansa clàssica). Realitza el primer curs de formació en dansa moderna a Company&Company (Barcelona) on pren diferents disciplines com ara modern jazz (Máximo Hita i Michèle Durtnell), dansa clàssica (Slawomir Michalsky) i dansa contemporània (Laura Hernández). Realitza el segon curs de formació professional en dansa contemporània a l’escola Area (Mauro Barahona, Miquel Barcelona, Béné Carrat, Sol Vázquez, Spela Vodeb, Jessica Llano, Sandrin Rouet, Eugenia Morales, Olga Álvarez i Isabel López). (més…)

Sara Expósito

Sara Expósito

Jazz
Formada a l’Institut del Teatre de Barcelona, especialitats en dansa clàssica i contemporània. Als 5 anys va començar la seva carrera com a ballarina a Barcelona i actualment porta més de 12 anys ballant Modern Jazz. La seva trajectòria fa possible introduir els nostres alumnes més petits al món de la dansa i la música, formant-los en diverses disciplines i sobretot en les bases de la dansa.

Nora Entrena

Nora Entrena

Dance Hall
Ballarina amb una llarga trajectòria en les arts escèniques (dansa, teatre i circ). Professora d’àeris, circ i dansa. Especialitzada en la disciplina del Dance Hall (Dancer) i formada per professors i ballarins nacionals i internacionals.

Ingrid Solé

Ingrid Solé

Dansa contemporània
Inicia els seus estudis de dansa el 1994 a l’Escola de dansa Adagi de Valls, on s’acaba formant en dansa clàssica, contemporània, jazz i hip hop. Té les següents titulacions: Advanced Foundation de la Royal Academy of Dance (2009), Jazz Dance Teacher al Centro Maxime D’Harroche (2011), curs de Perfeccionamiento en Danza (2013), beca d’estudis de dansa contemporània a Roma amb el professor Gabriele Rossi i la companyia de Paolo de Marianis (2013), diplomacia en dansa per l’Institut of the Arts Barcelona (2014). Actualment cursa el Grau de Pedagogia de la dansa al Conservatori Superior de Dansa de l’Institut del Teatre i Methodology of Agripina Vaganova Grade 3 organitzat per Russian Masters Ballet al Conservatorio Profesional de Danza de Novelda. I aquest curs també inicia el Postgrau en Pedagogia de la Dansa a ESdM.

Mireia Morera

Dansa clàssica
Titulada en Pedagogia de la Dansa per la Royal Academy of Dance de Londres. És teacher registered. També té formació especialitzada en dansa clàssica i contemporània. A més, prepara alumnes pel Grade Examinations & Vocational Graded de la Royal Academy of Dance. Té més de 10 anys d’experiència amb alumnes de totes les edats.

Leo Pablos

Capoeira
Professor titulat en Formació i Especialització en Capoeira per CUFESC i format en Entrenament Funcional. Més de 7 anys d’experiència com a professor de capoeira en diverses ciutats com València i Barcelona.

Xavi Calero

Nin Jutsu