Al Swing no només fem classe. També preparem els alumnes per altres activitats i actes fora del centre:

carrer

Dansa per entitats i actes

L’Escola Swing participa en gairebé totes les entitats i actes que té la ciutat com per exemple El Gran Centre, Oncovallès, Auditori de Granollers, Rocaumbert, la Open Night o el dia del Càncer, entre d’altres. A més, som membres del Gran Centre de Granollers.

campionat-karate2

Exàmens i Campionats de Karate

La nostra escola examina els alumnes en Kumite i Kata els dies marcats per la Federació. I dins l’escola, es fan exàmens de canvi de cinturó.

A més de participar en els diversos campionats que s’organitzen a Catalunya, un cop l’any, el Swing organitza un campionat de clubs a la ciutat de Granollers. Aquests campionats no són de canvi de cinturó, sinó que són per a prendre contacte amb altres escoles i que els alumnes puguin competir amb altres centres.

FOTO WEB BALLET2

Preparacions pels exàmens de la Royal (tots els nivells)

A l’escola es fan classes específiques per a preparar els alumnes de Dansa Clàssica per a passar els exàmens de la Royal. Si vols fer un examen de la Royal contacta amb nosaltres.

swing-beat

Campionats de Hip Hop

A l’escola hi ha un grup de Hip Hop de competició que es diu SwingBeat i que competeix a nivell nacional en diversos campionats i categories de grup i parelles.

El grup SwingBeat ha guanyat diversos campionats en totes dues categories. A més, es fan diversos workshops durant l’any, amb altres professors vinguts de fora, per tal de millorar la tècnica i nodrir-se de nous estils.