Més de 20 anys amb la dansa i les arts marcials

A l’Escola de Dansa i Arts Corporals SWING oferim activitats que tenen a veure amb la cultura del cos, del moviment i del control. Les nostres especialitats són des de fa més de 20 anys la dansa i les arts marcials. Dos móns molt diferents que s’uneixen per una mateixa força: la disciplina i la filosofia que arrosseguen.

El cos és l’instrument d’expressió més preuat que tenim i sabem la importància que té poder-lo conèixer i saber-lo moure. Per això donem tot allò que els nostres alumnes necessiten per disfrutar del cos i amb el cos: un aprenentatge complet i engrescador.

Primer, les persones

El Swing s’ha basat sempre en el tracte personal. Les persones som el més importants sobre qualsevol cosa i és per això que no fem distincions. Tots els grups tenen les mateixes oportunitats a l’hora de fer activitats fora de l’escola, encara que portin poc temps ballant. Tots som aquí per a aprendre i a millorar com a ballarins i com a persones. La humilitat és un dels valors que fomentem per què tothom se senti part d’un grup.

Educació, disciplina i creixement personal

El vincle humà que es crea en els grups, va més enllà de la classe. Moltes amistats han sortit d’aquí!

La majoria dels alumnes que venen valoren el tracte humà i el caliu que es respira al Swing. Som una gran família on, a part d’educar en la tècnica de cada una de les disciplines del centre, fomentem els valors de l’esforç, el respecte i l’entrega per a aconseguir els objectius i créixer a nivell personal.

Consciència corporal al dia a dia

Intentem que els alumnes entenguin que conèixer el cos és molt important. Tot el que s’apren aquí es pot traslladar al dia a dia, sobre tot pel que fa a la consciència corporal i a escoltar-se a un mateix. Saber com col·locar el teu cos evita lesions i augmenta l’agilitat i el benestar personal.

Som membres de l'Associació Gran Centre de Granollers

Gràcies a ser membres del Gran Centre, podem actuar en diverses activitats organitzades per aquesta associació com l'Open Night o el Dia Internacional de la Dansa i participar en mostres de comerços o activitats al carrer.